Jos lihan grillaaminen alkaa jo loppukesästä kyllästyttää, voi pihvejä hauduttaa kasviskastikkeessa - samalla valmistuu siis lämmin kasvislisäke. Laita perunat kiehumaan toiseen kattilaan samaan aikaan, kun alat ruskistella pihvejä. Lihat saavat hautua kastikkeessa sen aikaa, kun perunat kypsyvät ja kas, koko ateria on samalla valmis.

Possua kasviskastikkeessa    n. 3 annosta

5 kpl possun ulkofilepihvejä (Atria, koko paketti sisältää 750 g)
2 sipulia + pätkä varsia
nokare Oivariinia (60 %) paistamiseen
3 suurta porkkanaa
pienehkö kesäkurpitsa (n. 250 g)
2½ dl ruokakermaa (7 %)
1-2 rkl Touch of Taste -fondia (esim. riista-kanttarelli tai muuta lihalle sopivaa)
mustapippuria myllystä

Ota liha huoneenlämpöön ½-1 tuntia ennen paistamista. Silppua sipulit. Kuori porkkanat ja kuutioi, samoin kuutioi kesäkurpitsa. Kuumenna suuri paistinpannu ja ruskista pihvit molemmin puolin. Lisää sipuli ja kääntele silppua hetken pihvien välissä. Lisää porkkanakuutiot, ruokakerma ja mausteet. Anna hautua kannen alla siihen asti, kunnes perunat (keitä toisessa kattilassa) ovat kypsiä. Lisää aivan lopuksi kesäkurpitsakuutiot kuumenemaan kastikkeen joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.