Tähteeksi jääneitä perunoita ei aina viitsisi paistaa pyttipannuksi, tässä vähän erilainen vaihtoehto, jos uuni sattuu olemaan lämpimänä. Neljästä keskikokoisesta perunasta tulee noin 10 kappaletta lihapullan kokoista palleroa. Mausta reilusti lempimausteillasi, muuten jäävät aika vaisun makuisiksi.

Perunapallerot    10 kpl

1 kananmuna
4 keitettyä keskikokoista perunaa (yleislajike)
1 valkosipulinkynsi
½ tl suolaa
1 tl timjamia (tai muuta yrttimaustetta)
muutama rouhaisu Santa Marian Chili Explosionia tai ripaus chilimaustetta

Kuori valkosipulinkynsi ja kylmät, kypsät perunat ja raasta hienolla terällä. Sekoita kananmuna ja mausteet joukkoon, muotoile pyöryköitä (lihapullan kokoisia), nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Paista +200 asteessa 15-20 minuuttia.