lauantai, 11. marraskuu 2006
Kalakeitto pakastekalasta
Kalakeitto pakastekalasta
8 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 pussi keittojuureksia (200 g)
10 kpl maustepippureita
6 perunaa (kiinteä lajike)
400 pakasteseitä
½ pakettia Koskenlaskija voimakas -sulatejuustoa (125 g)
tilliä
Ota pakastesei sulamaan ainakin ½ tuntia ennen käyttöä, että saat leikattua sen paloiksi. Kuori perunat, paloittele. Lisää kiehuvaan veteen pippurit, liemikuutio, keittojuurekset ja perunalohkot. Keitä, kunnes perunat ovat juuri ja juuri kypsiä. Paloittele seiti ja sulatejuusto, lisää kattilaan, anna hautua hiljaisella lämmöllä, kunnes kala on kypsää (muutama minuutti). Sekoita varovasti, että sulatejuusto sulaa kunnolla, tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa tillisilpun ja ruisleivän kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.