sunnuntai, 19. marraskuu 2006
Juustonmakuinen kinkku-kasvispata
Juustonmakuinen kinkku-kasvispata
300 g keräkaalia
3 porkkanaa
1 sipuli
paprikaa etikkaliemessä
hillosipuleita
mustia oliiveja
mietoja jalapenoja
tilkka öljyä
300 kinkkukuutioita
1 purkki Valion 3 juuston kermaa
(suolaa ja pippuria)
Suikaloi kaali. Kuori porkkanat ja viipaloi. Kuori sipuli ja silppua. Valuta etikkasäilykkeet. Kuumenna tilkka öljyä isolla paistinpannulla ja ruskista kaalisuikaleet. Lisää porkkanaviipaleet ja sipulisilppu, kääntele hetken aikaa, lisää juustokerma ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Lisää etikkasäilykkeet ja kinkkukuutiot, kuumenna. Tarkista maku. Tarvittaessa lisää esim. pippuria (ja suolaa). Tarjoa riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.