tiistai, 18. syyskuu 2007
Kahden kalan keitto
Kahden kalan keitto
1 litra vettä
1 kalaliemikuutio
n. 10 kpl maustepippureita
5-6 perunaa
n. 100 g palsternakkaa
3 porkkanaa
1 pieni purjo
400 g pakasteseitä
150 g kylmäsavulohta
3 rkl (reiluja) Polar levittyvää sulatejuustoa (9 %)
(suolaa)
Lohko perunat, kuutioi porkkanat ja palsternakka, suikaloi huuhdottu purjo. Kuutioi pakastesei ja suikaloi lohi. Lisää kiehuvaan veteen kaikki muut paitsi kalat ja sulatejuusto. Anna kiehua hiljalleen, kunnes perunat ovat juuri ja juuri kypsiä. Lisää pakastesei ja sulatejuusto, hauduta kannen alla pakastesei kypsäksi, lisää kylmäsavulohisuikaleet, älä keitä enää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.