Viikko sitten ensimmäisenä adventtisunnuntaina vietettiin minun synttäreitäni. Sen vuoksi kahvipöydästä löytyi enimmäkseen joulun värejä: punaista, vihreää, valkoista ja ruskeaa. Kaikki tarjottavat olivat gluteenittomia lukuun ottamatta Wäinämöisen palttoonnappeja, niiden gluteenittomana vasteena oli gluteenitonta näkkäriä.
Etualalla vasemmalla on lohitorttu (pohjassa gluteenitonta näkkäriä), kinkku-ananas-homejuustopiiras (gluteeniton jauho, päällä pieneksi kuutioitua paprikaa + persiljaa), marenkitorttu (2 valmismarenkipohjaa, purkit vaahdotettua FloraVispiä + maitorahkaa, punaherukoita, makeutusta ei tarvitse, marenki kyllä antaa makeutta itsessään!) ja cappuccinomoussekakku (pohjassa gluteenittomia Digestive-keksejä, päällä rouhittua Daimia ja värikuulia).
Takana vasemmalla juustolautanen (kolmiopala valkohomejuustoa, kuutioina Goudaa ja Koskenlaskija yrtti-valkosipuli -juustoa, miniluumutomaatteja, jalallisten kulhojen takaa pilkistää Castello pippuri, jalallisissa kulhoissa pehmeitä taateleita ja pähkinäsekoitusta).
Sitten kaksikerroksella vadilla päällystettyjä Wäinämöisen palttoonnappeja (sienisalaatti + persilja) ja viinirypäleitä, täytekakku (välissä vadelma-mansikkahilloa, vaahdotettua FloraVispiä + vaniljakreemiä jauheesta valmistettuna, kostutus omenamehulla, päällä FloraVispiä, jonka joukossa hieman vaniljakreemijauhetta, koristeena marmeladisydämiä ja puolitettuja vihreitä kuulia), aivan takana pienellä lautasella gluteenitonta näkkäriä päällystettynä sienisalaatilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.