keskiviikko, 4. heinäkuu 2007
Tomaattiset tonnikalapihvit
Tomaattiset tonnikalapihvit 4-6 kpl
1 prk tonnikalaa vedessä
2-3 rkl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 kevätsipuli + pätkä vartta pieneksi silputtuna
2 rkl aurinkokuivattua tomaattia palasina (basilikaöljyssä)
ripaus suolaa
paistamiseen öljyä tai voita
Valuta tonnikala ja aurinkokuivattu tomaatti, sekoita muut ainekset joukkoon. Jaa taikina 4-6 osaan ja nostele kuumennetulle paistinpannulle, tasoita lusikalla. Paista kauniin kullanruskeiksi.
Perunat:
Leikkaa keitetyt perunat puolikkaiksi, kasta leikkauspinta ruoka/oliiviöljyyn, nosta leivinpaperin päälle uunipellille/vuokaan, ripottele pinnalle esim. grillimaustetta ja kuumenna uunissa, tai vaikka grillissä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.