keskiviikko, 25. lokakuu 2006
Possupata
Possupata 4-5 annosta
500 g marinoimattomia possunsuikaleita
1 sipuli
4 porkkanaa
kiinankaali
1-2 rkl soijaa
pippuria myllystä
1 purkki mustia kivettömiä oliiveja (235/113 g)
Ota liha huoneenlämpöön ½-1 tuntia ennen paistamista. Kuori ja lohko sipuli ja porkkanat, saavat olla aika isoja paloja. Suikaloi kiinankaali. Kuumenna tilkka öljyä suurella paistinpannulla ja ruskista lihasuikaleet. Lisää porkkanat, sipuli ja kiinankaali, kääntele hetkisen, lisää soija ja pippuria myllystä, lisää vettä sen verran, ettei pääse palamaan pohjaan. Hauduta reilu puoli tuntia, että liha kypsyy. Kaada oliiveista liemi pois ja lisää joukkoon, älä keitä enää. Tarkista maku. Tarjoa perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.