torstai, 7. kesäkuu 2007
Marinoidut herkkusienet
Marinoidut herkkusienet
200 g tuoreita herkkusieniä
Marinadi:
½ dl ruokaöljyä
10 kpl basilikanlehtiä
1½ tl juoksevaa hunajaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 pieni valkosipulinkynsi
1/3 tl suolaa
1/3 tl rouhittua mustapippuria
1/3 tl sokeria
(1 rkl silputtua ruohosipulia)
Puhdista ja halkaise herkkusienet. Hienonna basilikanlehdet, leikkaa valkosipulinkynsi ihan pieniksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset, kätevimmin se käy pienessä kannellisessa lasipurkissa hölskyttämällä. Laita puolitetut herkkusienet kulhoon, kaada marinadi päälle ja sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa muutamia tunteja.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.