maanantai, 22. lokakuu 2007
Tomaattinen riisipata ja porkkanaiset tonnikalapihvit
Tomaattinen riisipata
3 dl tummaa riisiä
1 sipuli
1 prk yrteillä maustettua tomaattimurskaa (370 g)
4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
tilkka ruokaöljyä
Silppua sipuli, kuullota sipulisilppua öljytilkassa kattilassa. Lisää loput ainekset ja keitä hiljalleen, kunnes riisi on kypsää.
Porkkanaiset tonnikalapihvit 4 kpl
1 purkki tonnikalaa vedessä
1 kananmuna
1 porkkana hienoksi raastettuna
2-3 rkl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
paistamiseen öljyä tai voita
Valuta tonnikala ja sekoita muut ainekset joukkoon. Jaa taikina 4 osaan ja nostele kuumennetulle paistinpannulle, tasoita lusikalla. Paista kauniin kullanruskeiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.