perjantai, 16. helmikuu 2007
Rahkapiiras
Rahkapiiras
Pohja:
100 g margariinia (sulatettuna, jäähdytettynä tai pullosta)
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
2½ dl vehnäjauhoja (tai 1 dl grahamjauhoja ja 1½ dl vehnäjauhoja)
Täyte:
1 prk maitorahkaa (250 g)
½ dl sokeria
1 kananmuna
(2 rkl sitruunanmehua)
1 tl vanilliinisokeria
½ dl rusinoita
Sekoita sula margariini, sokeri ja kananmuna keskenään, lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe, sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista. Levitä piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Paista uunin alatasolla +200 asteessa noin 25 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.