Tässä ensin pieni kesäinen muisto:
2001827.jpg

Syksyinen tervehdys kaikille!

 

Ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita, sillä kävijälaskuriin pyörähti elokuussa tasaluku 300.000, päivämääräkin oli hauska 08.08.08, satuin juuri silloin vilkaisemaan laskuria. Olen tosi iloinen siitä, että olette jaksaneet klikkailla tännekin blogiin, vaikka päivitystahti on hidastunut roimasti viimeisen puolen vuoden aikana. Kevättalven aikana olin siis useaan otteeseen sairaana ja konekin temppuili. Kun lopulta viimeinenkin pöpö hellitti, huomasin, että kyllä se blogi siellä ”pysyy”, vaikka ei lähes joka päivä pystykään uutta ohjetta laittamaan ja voi pitää vaikka pidemmänkin paussin, niin kuin tämä ”kesäloma” venähtikin aiottua pidemmäksi.

 

Tästä pääsemmekin varsinaiseen aiheeseen eli ohjeisiin. Kaksi vuotta blogia on tullut pidettyä ja aina vain vaikeammalta tuntuu löytää ”uutta” ohjetta. Tästä syystä bloggausmateriaalikin on käynyt kuukausi kuukaudelta suppeammaksi, mielelläni kun laittaisin jotain muuta, mitä ei blogistani vielä löydy. Niin kuin olen aikaisemminkin maininnut, ruokapöytäämme päätyy pääasiassa tuttuja ruokia variaatioineen, joiden ohjeet täältä jo löytyvätkin, harvemmin nykyisin tulee kokeiltua mitään erikoisempaa. Miksi sitten keräilen ruokaohjeita, jos en niitä käytä… hyvä kysymys, siihen kun osaisin vastata *hihittelee*. Ehkäpä jotain ohjetta vielä jonain päivänä testailen…

 

Kahteen vuoteen mahtuu monenlaisia muutoksia ja käännekohtia, suurin muutos blogin pidon kannalta on ehkä se, että työaikani ovat jonkin verran muuttuneet. Toisin sanoen kiireesti kotiin ja ruokaa laittamaan, ja kun ruoka on valmis, on jo niin nälkä, ettei ehdi kaivaa kameraa esiin.

 

Rivien välistä varmaan huomasitte, että jonkinlainen blogiväsymys iski kevään aikana. Katariinan keittiössä kyllä ruokaa edelleen laitetaan ja silloin tällöin leivotaankin, katsotaan nyt, mitä niistä tuotoksista päätyy kameran muistikortille asti =) Ohjeita ja kuvia ilmestyy pikku hiljaa, kun taas tästä pääsen vauhtiin.