Ajatelkaa, 3 kuukauden päästä joulu on jo ohi - tai toisinpäin jouluun on vain vajaa 3 kuukautta aikaa =) Pyörittelin tuossa edellisjoululta jäänyttä tortuntäytepurkkia näissä mietteissä ja oli sitten ihan "pakko" sitä jonnekin käyttää. Anjan herkullinen kaardemummaruutujen ohje on tässä pohjana ja päälle levitin noin puoli purkkia tortuntäytettä. Lisäsin toisen teelusikallisen kaardemummaa, kun tykkään, että se saa maistua oikein kunnolla ja vähensin hieman sokerin määrää, kun siis laitoin tuota hilloa päälle.

939411.jpg

Luumupullaa  (vuoka noin 20 x 30 cm)

5 dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
2 tl jauhettua kaardemummaa
1½ dl sokeria
50 g juoksevaa margariinia
2½ dl maitoa

Pinnalle:
n. ½ prk tortuntäytettä (n. 150 g)
raesokeria

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää rasva ja maito. Sekoita nopeasti turhia vaivaamatta. Levitä leivinpaperin päälle uunivuokaan, jonka koko on noin 20 x 30 cm. Levitä pinnalle tortuntäytettä esim. raidoiksi tai "täpliksi", ripota pinnalle vielä raesokeria. Paista +200 asteessa noin 30 minuuttia.