torstai, 14. kesäkuu 2007
Raejuustoinen lasagne
Raejuustoinen lasagne 4 annosta
Kastike:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 pieni prk tomaattipyrettä
2½ dl ruokakermaa (7 %)
n. 2 tl aromisuolaa
2 rkl basilikaa
Santa Marian Chili Explosion -maustetta
mustapippuria
1 prk raejuustoa
Munamaito:
1 kananmuna
3 dl maitoa
lasagnelevyjä 9-12 kpl
juustoraastetta
Ruskista jauheliha, lisää pilkottu sipuli ja murskattu valkosipulinkynsi, kääntele hetken. Lisää tomaattipyre, ruokakerma ja mausteita. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia, ota pannu pois liedeltä ja lisää raejuusto, älä keitä enää, tarkista maku. Voitele uunivuoka, levitä pohjalle kastiketta, sitten lasagnelevyjä, kastiketta jne, päällimmäinen kerros kastiketta. Sekoita munamaito ja kaada hiljalleen lasagnelevyjen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa +200 asteessa noin 40 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.