maanantai, 12. maaliskuu 2007
Ratatouille lohen kera
Ratatouille lohen kera
2 tl ruokaöljyä
1 iso sipuli
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
1 punainen paprika
4 valkosipulinkynttä
2 tl kuivattua basilikaa
½ tl mustapippuria rouhittuna
1 tl suolaa
muutama kirsikkatomaatti
300 g pakastelohikuutioita
tuoretta persiljaa
Kuori ja lohko sipuli, leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso reiluiksi paloiksi. Viipaloi paprika ja kuoritut valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy padassa, lisää edellä mainitut kasvikset ja mausteet, sekoita ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia, lisää lohikuutiot, anna hautua edelleen noin 10 minuuttia, sekoittele varovasti välillä ja lisää tarvittaessa hieman lämpöä. Kun lohi on juuri ja juuri kypsää, lisää vielä puolitetut kirsikkatomaatit, kuumenna, tarkista maku, ripottele pinnalle runsaasti tuoretta persiljaa. Lisäksi vaikkapa keitettyjä perunoita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.