sunnuntai, 3. kesäkuu 2007
Kinkku-tomaatti -pasta ja sitruunainen kukkakaali
Kinkku-tomaatti -pasta
250 g täysjyvä-Fusilli -pastaa
1 pussi savukinkkusuikaleita (230 g)
3 rkl aurinkokuivattua tomaattikuutiota basilikaöljyssä
4 isoa tuoretta tomaattia
mustapippuria
(suolaa, tuoretta basilikaa)
Keitä pasta, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Pastan kiehuessa halkaise tomaatit ja kaiva sisusta pois (säästä ja käytä jossain muussa ruuassa), pilko liha pieniksi kuutioiksi. Lisää pastan joukkoon muutama ruokalusikallinen aurinkokuivattua tomaattia öljyineen, tuoreet pilkotut tomaatit, kinkkusuikaleet, ripsauta mustaapippuria ja tarvittaessa suolaa ja mielellään lisää vielä tuoretta basilikaa. Kuumenna sekoitellen.
Sitruunainen kukkakaali
1 pussi BlåBandin sitruunakastiketta
1 pussi pakastekukkakaalia (250 g)
Sulata ja kuumenna kukkakaali esim. mikroaaltouunissa. Valmista kastike pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää kuuma kukkakaali joukkoon.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.