lauantai, 8. syyskuu 2007
Borssipastaa
Borssipastaa
1 pss Pata plus kuivattu borssivihannes (50 g)
1 tl suolaa
5 dl vettä
n. 200 g täysjyvä-Fusillia
keittämiseen reilusti vettä
suolaa
Broileria ja kesäkurpitsaa
300 g marinoituja broilerinsuikaleita (Kariniemen Mexicana)
tilkka ruokaöljyä
reilu 400 g kesäkurpitsaa
Laita borssikeittovihannekset kiehumaan 5 dl:aan suolalla maustettua vettä, anna hautua hiljalleen kannen alla, kunnes kaikki muu on valmista. Keitä toisessa kattilassa pasta kypsäksi (al dente) reilussa vesimäärässä, valuta. Kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet paistinpannulla öljytilkassa ja lisää kesäkurpitsakuutiot, anna hautua pari minuuttia, että broileri kypsyy ja kesäkurpitsa kuumenee. Kaada valutettu pasta borssivihannesten joukkoon ja kuumenna (lisää tarvittaessa suolaa).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.