Keitä kerralla koko pussillinen pastaa ja jaa kahteen osaan, mausta toinen osa eri tavalla niin saat näppärästi kaksi eri ruokaa, toisen vaikka pakastimeen eväsruuaksi tai kiireisen arkipäivän varalle. Tarjoa lisäksi lihapullia, broileripihvejä, nakkeja tai mitä nyt kaapista löytyykään, ellet lisää jo pastan kastikkeen joukkoon esim. soijarouhetta, niin kuin tuossa etummaisessa annoksessa on.

Keitä 500 g Torinon Cappelli täysjyväpastaa (tai muuta isokokoista, mielellään kuitupitoista pastaa) kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jaa kahtia.

Etualalla olevan pastaan keitin kastikkeen, johon tuli

1 purkki valmista tomaattikastiketta (Xtra Hot & Spicy, 500 g tai miedompaa maun mukaan)
tilkka vettä (huuhtele kastikepurkki)
1 kesäkurpitsa kuutioituna (noin 350 g)
1½ dl vaaleaa soijarouhetta

Laita valmiskastike ja soijarouhe kattilaan, huuhtele kastikepurkki tilkalla vettä ja lisää sekin kattilaan, keitä sekoitellen noin 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja keitä vielä hetkisen, että kesäkurpitsa kuumenee. Sekoita kastike pastan joukkoon.

Taka-alalla oleva pasta on maustettu vihreällä pestolla.